Dagens läxa

Dagens läxa är att kolla BlackBoard sent på kvällen/på morgonen före en lektion eller en föreläsning. Det gjorde jag inte imorse, och således gick jag till universitetet i onödan, för dagens seminarium var inställt. Det var bara jag och en till från klassen som var osmarta nog att gå dit. Haha. Inte för att det gjorde sådär jättemycket, nu när jag bor tio minuters promenad från universitetet, men ändå. Från och med nu kollar jag alltid BlackBoard det sista jag gör innan jag går hemifrån.

Jag har stressat av förresten. Och har läst mig till att man inte kan få magsår på grund av stress, utan de orsakas av en bakterie, så jag slapp säkert det förra helgen och i början av förra veckan, då stressen nästan gjorde mig sjuk i övrigt. Men nu, nu är allting bra. Jag snabbade mig som fan och hade färdigställt lägenheten i fråga om att packa upp och möblera redan i tisdags kväll. Mindre än ett dygn tog det, jag ville få det överstökat. Och mina 22 kvm är mycket rymligare än jag hade vågat hoppas på, och möbleringen är perfekt. Jag trodde inte jag skulle trivas här, men det gör jag, väldigt mycket.

Det enda jag har att klaga på är att frysfacket är så litet, det går inte att storhandla direkt. Men man får väl veckohandla istället. Bilder kanske kommer senare... Med betoning på "kanske". Kunde ha gett er länken till. Facebook-albumet, men mitt efternamn syns då, jag vet inte hur man får bort det. Lite anonym vill jag vara.

Nu ska jag återgå till boken "Utredningsmetod avseende barn och ungdomar - baserad på anknytningsteori och sociallagstiftning" och uppgiften inför torsdagens seminarium. Det seminariet som blev inställt idag blir på onsdag istället, så det blir seminarium två dagar i rad.

Stress, magsår, flytt.

Jag vet, jag vet. Dåligt med uppdateringar igen. Jag hade ju tänkt redogöra för de två seminarium vi haft, och kommunikationsövningen men jag antar att det inte blir av nu, såhär långt i efterhand.

Den här helgen har jag fått magsår tror jag. Har packat och jobbat och så helst skulle jag ha försökt få tiden att räcka till för att förbereda mig både inför morgondagens seminarium och inför tisdagens gruppträff men det har inte gått. Imorgon ska jag nämligen flytta till studentlyan i Brickebacken. Har således packat all ledig tid, och så har jag jobbat kväll igår och idag, vilket jag kände mig tvungen att göra då jag enligt de på facket (som jag fortfarande är medlem i, Kommunal that is) borde jobba ett par turer varje månad så att de hittar en lönespec att dra avgiften ifrån, annars blir det en himla massa krångel enligt utsago. Även om den här helgen passade sämst tidsmässigt att jobba, så kan det ha varit den enda helgen jag erbjöds jobb i februari.

Helgen har varit en mardröm, jag har stressat ihjäl mig, både psykiskt och fysiskt. Fattar verkligen att folk som stressar ofta verkligen blir sjuka och utbrända... Det här är inte hälsosamt. Imorgon fortsätter det. Då ska vi (vi=jag, min brorsa och mina supersnälla föräldrar som ställer upp i vått och torrt när jag flyttar, har flyttat fem gånger på fem år nu) dra iväg med flyttlasset på morgonkvisten och sen bära upp allt i lägenheten. Men som jag skrev, så är det även ett seminarium imorgon, så jag måste befinna mig på universitetet mellan 13:15 och 15:00. Har inte förberett mig så mycket som jag borde ha gjort heller, på grund av tidsbristen. Får göra det i bilen på väg till Örebro, min nya hemstad. Eller ny och ny, har redan bott där två gånger innan, men ändå.

Aaah, jag vill spola fram tiden en vecka eller två så att flytten är klar och jag har installerat mig osv. Synd att skolarbetet inte avstannar bara för jag flyttar, det hade varit superbra det.

Nu ska jag försöka stressa av och somna, jag ställer klockan på 06:45.

Tidigt.

När jag bor i studentlägenheten i Brickebacken, påminn mig om att ALDRIG gnälla över att jag måste gå upp typ 07:45 (om jag börjar 09:15), för det är inte tidigt! 05:30 två dagar i rad är tidigt! Arrrghh. Så jävla trött idag, så jävla nära att jag stannade i sängen och somnade om sisådär fyra timmar till. Men en komplettering är inget jag önskar få på halsen. Kommunikationsövning idag.

RSS 2.0