Tadaa, återuppstår.

Vem är det egentligen som besöker denna blogg dagligen fast ingenting skrivits på fem månader? Snälla, snälla ge er till känna så lovar jag att uppdatera en gång i veckan åtminstone. Lovar.

För er som inte förstått det har jag studieuppehåll även denna termin. Jobbar fortfarande som timvikarie inom äldreomsorgen.

Helt borta från studierna är jag dock inte, just nu håller jag exempelvis på att läsa "Genustrubbel" av Judith Butler. Jag vill förkovra mig inom feminism och könsfrågor, som jag är sjukt intresserad av och brinner för. Spelar ingen roll om jag fortsätter läsa till socionom (har ingen aning om det blir det, och när i så fall, om jag ska vara ärlig) eller bli exempelvis undersköterska, kommer antagligen ha nytta av det oavsett vad som händer i framtiden.

Ni får mer om ni tillkännager er, som sagt var. Blev alldeles chockad när jag såg att jag har besökare dagligen, fortfarande, fast jag inte loggat in här på många månader. Det är coolt. Uppenbarligen finns det ju ett intresse för den här lilla meningslösa bloggen, så kommentera nu och säg varför ni fortfarande besöker den.

Och svar till Lina (om du nu läser det här en och en halv månad senare): Det var väldigt blandade åldrar i den klassen jag gick i, men du behöver inte känna dig "för ung" om du är 20, det var många som var mellan 20 och 25 typ. Och välj Örebro före Uppsala, såklart! =)

RSS 2.0