Jasså minsann

Så jag har en trogen skara besökare här än fast jag inte skrivit på över tre veckor. Där ser man minsann. Ja, nu är det väl bekräftat det som jag hela tiden visste - U på hemtenta nr två. Oroar mig bara för att jag ska missa när omtentan blir, fast jag loggar in på BlackBoard och Studentforum och försöker lusläsa. Men som jag fattade det blir den inte förrän i augusti någon gång. Hoppas den blir efter jag slutat jobba, annars vet jag inte hur det ska gå.. Jobbar sista dagen 22:a. Förövrigt oroar jag mig inte för att eventuellt få U på omtentan, för jag vet jag fixar det. Hade fixat denna också, men det rådde lite speciella omständigheter som jag inte behöver ta upp i bloggen.

Annars jobbar jag. Och trivs. Men är trött. Fast jag älskar mitt jobb och mina arbetskamrater. För er som inte vet det, så jobbar jag som vårdbiträde på ett äldreboende/servicehus. Snarare servicehus, för alla brukare har egna lägenheter fast de är samlade i samma byggnad. Ja, skitsamma, ni fattar väl iaf vad mitt jobb går ut på. Klä på, ta upp, tvätta, duscha, mata och torka skit i princip ;)

Det är så långt ifrån socionomprogrammet (känns som om det var minst ett halvår sedan jag var på universitetet sist), men ändå inte.. Socialt arbete är det i vilket fall och själv tycker jag att jag klarar mig bra och är kompetent. OCH social mot/med de gamla. Och initiativtagande. Haha, fan vad jag bräker på om mig själv då, men det är sådan skillnad mot hur jag kände hela vårterminen. Alltid dum och osäker.

Ledig ett par dagar nu, om jag inte blir utringd, kanske skriver jag något mer om jag kan hitta en koppling till socionomutbildningen. Nu blir det att lägga sig raklång på sängen och se på film, är trött efter gårdagens (kvällstur) och dagens arbete.

Kommentarer
Postat av: Jens

Att du bara orkar. Du måste vara väldigt begåvad!

2008-07-01 @ 19:12:49
URL: http://www.skitdiginaven.com/
Postat av: Micha

Svar; Vad bra. Vad glad jag blir. Du får kommentera mycket nu när jag skriver långa inlägg framförallt ;) Jag tycker det är trevligt att du läser min blogg!

2008-07-25 @ 11:34:22
URL: http://eyeofstone.blogg.se/
Postat av: Emilia

Hej, jag har länge funderat på att söka till socionom programmet, men undrar vad de är för intagningspoäng dit. Jag har hört att dom är väldigt höga och jag ligger endas på 17,6 som smitt

2008-08-14 @ 15:00:49
Postat av: Anonym

För att ha 17,6 verkar du inte så smart Emilia. Gå in på HSV:s hemsida och kolla snittbetyget. Enklare än att lita till andras hörsäger.

2008-08-19 @ 08:28:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0