Hemtentavecka.

Det som jag missat att skriva om på sista tiden är några föreläsningar, grupparbete angående artikelgranskning, två SPSS-lektioner, två handledningar och grupparbete angående den vetenskapliga artikeln/b-uppsatsen vi ska skriva sen. Men det är inte roligt att skriva särskilt detaljerat om det i efterhand, så jag får väl försöka skärpa mig och skriva mer regelbundet i fortsättningen.

Nu är det hemtentavecka iaf. Maxpoäng: 75, VG: 56, G: 38. Ett VG är för min del helt uteslutet. Jag hoppas jag kan få G, då blir jag glad. Två av frågorna fattar jag inte alls. När man måste räkna lite och skit. Men de har i alla fall varit snälla och bara lagt 15 poäng på de mer "matematiska" frågorna så är man som jag, sifferdum, så är det ändå inte kört. Tack och lov.
Sådär.

Bara för att inte statistiken ska sjunka. Hade Workshop I i onsdags, i en datasal, men det var som en vanlig lektion/föreläsning. Och i torsdags träffades vi i den nya gruppen (som då för tillfället bara bestod av mig och två till, men som senare på eftermiddagen fick ytterligare en medlem) och letade upp två engelska vetenskapliga artiklar, en kvantitativ och en kvalitativ, som vi ska granska.

Sådär. Mer ingående inlägg kommer när andan faller på.

Inte alls en mjukstart.

Jag tar tillbaka det där med mjukstart. Visserligen blev två föreläsningar förra veckan inställda, så det var bara två eftermiddagar man behövde vara där. Men så sjukt mycket att läsa! 18 kapitel i tre olika böcker hade vi. Säkert bortåt 700 sidor. Hamnade lite efter på en gång då vi inte fick tillgång till kursmaterialet på BlackBoard förrän på tisdagen och visste vad vi skulle läsa förrän då. Personligen ligger jag fortfarande efter, så imorgon blir det antagligen att läsa i stort sett hela dagen. Måste öva upp min självdiciplin igen efter sommaruppehållet, wish me luck.

RSS 2.0